Χορογραφία γάμου: Ντύστε την πιο όμορφη στιγμή τη ζωή σας!

Ήρθε η ώρα να λάμψετε στην πιό όμορφη στιγμή της ζωής σας!

Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί τον πρώτο σας χορό και να δημιουργήσουμε μία αξέχαστη ανάμνηση για όλους! Είτε θέλετε να μάθετε κάποιο παραδοσιακό ballroom χορό, είτε θέλετε να δοκιμάστε κάτι πιο μοντέρνο, μπορούμε να σας προσφέρουμε μαθήματα μέσα από μία μεγάλη γκάμα χορών. Οι επαγγελματίες χορευτές μας, θα βάλουν όλη τους την τέχνη ώστε να δημιουργήσουν μία χορογραφία που θα ξεχωρίζει και θα ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας! Δεν έχει καμία σημασία αν δεν έχετε ξαναχορέψει!

Ποιός χορός είναι ο καταλληλότερος για ένα τέτοιο γεγονός;

Ο πρώτος σας χορός ως ανδρόγυνο είναι ένα μοναδικό γεγονός που θα θυμάστε για πολλά χρόνια. Ο χορός που θα διαλέξετε θα πρέπει να αντανακλά τα συναισθήματα που μοιράζεστε και πιθανόν ένα τραγούδι που σημαίνει πολλά για σας ως ζευγάρι. Το Αργεντίνικο Τάνγκο ή το ευρωπαικό, το παραδοσιακό waltz ή το Βιεννέζικο, είναι από τους πιο δημοφιλείς χορούς που επιλέγονται για τη δημιουργία χορογραφίας.

Εάν θέλετε όμως κάτι πιο ιδιαίτερο, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε Salsa, Rumba και Cha Cha. Βέβαια, συνήθως αυτοί οι χοροί απαιτούν περισσότερο χρόνο εκμάθησης κυρίως γιατί ο ρυθμός τους είναι πιό γρήγορος. Όποιο είδος χορού κι αν επιλέξετε πάντως, να θυμάστε πως αυτός ο χορός είναι μιά μοναδική στιγμή για σας που δε θα ξεχάσετε ποτέ.

The truest expression of a people is in its dance and in its music. Bodies never lie. - Agnes De Mille