Πως να απογειώσετε την εκδήλωσή σας!

Θέλετε να δημιουργήσετε μία εκδήλωση που θα μείνει αξέχαστη στους καλεσμένους σας; 

Η σχολή μας παρέχει εξαιρετικούς επαγγελματίες χορευτές για πάρτυ και επαγγελματικές εκδηλώσεις! Με τη συνεργασία σας, σχεδιάζουμε μία παράσταση για την εκδήλωσή σας που όλοι θα θυμούνται για πολύ καιρό, είτε πρόκειται για μία σύντομη ολιγόλεπτη εμφάνιση είτε για 40 λεπτά παρουσίασης χορευτικών.

Εντυπωσιάστε το κοινό σας ενσωματώνοντας στην ομάδα χορού μας, στελέχη κλειδιά της επιχείρησής σας με τα οποία θα δουλέψουμε για να τους διδάξουμε τις κινήσεις που χρειάζονται! 

Χορευτικές Εμφανίσεις

Οι χορευτές μας μπορούν να παρουσιάσουν μία ή περισσότερες χορογραφίες σε ένα φαντασμαγορικό show που θα απογειώσει την εκδήλωσή σας. Αν επιθυμείτε να την μεταμορφώσετε σε ένα ξέφρενο πάρτυ παρασέρνοντας όλον τον κόσμο στον χορό τότε σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα τους πιστοποιημένους χορευτές μας στη Zumba. Ανεβαστικά τραγούδια και βήματα που ο καθένας μπορεί να κάνει σε ένα συνδυασμό που σίγουρα θα εκτοξεύσει στα ύψη τη διάθεση των καλεσμένων σας!

Μάθετε περισσότερα συμπληρώνοντας τη φόρμα ή επικοινωνώντας στο τηλέφωνο που θα βρείτε εδώ.

Δάσκαλοι Χορού

Έχετε βαρεθεί τα κοινά πάρτυ και θέλετε να κάνετε κάτι δημιουργικό και πρωτότυπο;

Πολλοί είναι εκείνοι που επιλέγουν να διασκεδάσουν τους φίλους τους δίνοντας τους τη δυνατότητα να μάθουν να χορεύουν υπό την καθοδήγηση έμπειρων δασκάλων χορού. Σχεδόν όλα τα είδη χορών προσφέρονται για εκμάθηση και να είστε σίγουροι πως οι καλεσμένοι σας θα ρίξουν και μια στροφή παραπάνω!  

Αναλαμβάνουμε επίσης και παιδικά πάρτυ ενώ ο χώρος μας διατίθεται για τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

Μάθετε περισσότερα συμπληρώνοντας τη φόρμα ή επικοινωνώντας στο τηλέφωνο που θα βρείτε εδώ.

While I dance I cannot judge, I cannot hate, I cannot separate myself from life. I can only be joyful and whole. That is why I dance. - Hans Bos