Τελευταία νέα

Μόνο για λίγες θέσεις ακόμα! PIlates 3φορές τη βδομάδα με 30Ε το μήνα! Δείτε το πρόγραμμα για μέρες και ώρες ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 2103479770! Εσείς θα το χάσετε; Λίγα λόγια για το Pilates: 
Λίγες θέσεις ακόμα!!! Με 30 ευρω/ μήνα, μπορειτε να ερχεστε στα πρωινά μας μαθήματα απο Δευτερα εως και Πέμπτη επιλέγοντας συνολικά 4 ώρες εβδομαδιαίως! Τα πρωινά μας μαθήματα αποτελουνται απο Zumba, Latin και Pilates. Κλείστε τη θέση σας στο 2103479770!
Η εφαρμογή της σχολής χορού DanceStation είναι γεγονός! Νέα της σχολής, πρόγραμμα μαθημάτων, φωτογραφίες, βίντεο, διακρίσεις πλέον βρίσκονται ένα βήμα πιο κοντά σας με ένα απλό άνοιγμα της εφαρμογής. 
Σήμερα Δευτέρα 28/08 ανοίγουμε τις πόρτες μας και σας περιμένουμε με νέες εκπλήξεις και μαθήματα!!! -Latin -Swing -Salsa -Arg. Tango -Oriental -Hip Hop -Dancehall -Σύγχρονο -Zumba και πολλά άλλα!!!
Λίγες θέσεις ακόμα!!! Με 30 ευρω/ μήνα, μπορειτε να ερχεστε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ σε ολα τα πρωινα μαθηματα απο Δευτερα εως και Σαββατο 11:00-12:00 τα οποια αποτελουνται απο Zumba, Hips and Abs και Latin. Τα μαθηματα ξεκινανε απο το Σαββατο 01/10 με Zumba Fitness!
Αύριο Τετάρτη 29/08 ανοίγουμε τις πόρτες μας και σας περιμένουμε με νέες εκπλήξεις και μαθήματα!!! -Latin -Swing -Salsa -Oriental -Hip Hop -Dancehall -Σύγχρονο -Zumba και πολλά άλλα!!!!
Η τέχνη της μούσας Τερψιχόρης, ο χορός, ξεπερνώντας τα πολιτικά, πολιτιστικά και εθνικά όρια μέσα από την οικουμενικότητά του, γιορτάζει την παγκοσμιότητά του, εμπνέοντας την καρδιά και την ψυχή να μιλήσουν με τη γλώσσα του σώματος και να νιώσουν το νέο συμβολικό μήνυμά του.
Η σχολή χορού Dancestation σας προσκαλεί στην χειμερινή παράσταση που θα πραγματοποιηθεί στις 24/01/2015 (ώρα 20:00) στον πολυχώρο "Άννα και Μαρία Καλουτά", (Τιμοκρέοντος 6Α, Νέος Κόσμος) και θα περιλαμβάνει χορευτικά από το σύνολο των τμημάτων της σχολής!!!
Ελάτε να γιορτασουμε τα Χριστούγεννα με τον δικό μας μοναδικό χορευτικό τρόπο!!!!! Είσοδος: 5€ με αναψυκτικό για τα παιδιά και 7€ με κρασί ή μπύρα για τους ενήλικες. Περισσότερες πληροφορίες:
Ελάτε στη πρώτη επίσημη παρτάρα μας 1η Νοεμβρίου στον Μελίτη στο Θησείο!!!!! Θα διασκεδάσουμε, θα χορέψουμε, θα παρακολουθήσουμε χορογραφίες και παρουσιάσεις από δασκάλους και μαθητές και ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!

Pages

While I dance I cannot judge, I cannot hate, I cannot separate myself from life. I can only be joyful and whole. That is why I dance. - Hans Bos